Skapa med växter

289,00 kr inkl.moms

Ta vara på naturmaterial från natur och din trädgård och skapa härliga kreationer! Egentligen är det bara fantasin som sätter gärnser för vad man kan skapa.

Därför finns denna bok – Lindas senaste bok, där hon vägleder dig att skapa en massa härliga alster med hjälp av naturmaterial som finns för varje årstid!

Har du inte idéerna och knepen så finner du det i denna bok! Steg för steg-guider och fina färgbilder gör det äntligen lätt för dig att pyssla!

48 projekt och steg för steg -beskrivningar,

3 i lager

Beskrivning

En signerad bok av Linda Schilén.

Skapa med växter. Detta är Linda Schiléns senaste bok, som utgavs i september 2023. Hon signerade samtliga böcker i webbshoppen, när hon besökte mig i oktober!

48 olika projekt fördelat på de fyra årstiderna

Steg för steg- beskrivningar med rikligt av fotografier på både momenten samt slutresultatet.

exempel: Gör en vas av ägg, en blomstertavla av vårens tidiga blommor, pyssla ihop ett smycke av bönor, skapa en kryddgardin, bind kransar, skapa bollar av mossa eller gör din egen adventsljusstake. I denna bok blandas vilt och vackert med varandra.

Linda Schilén framträder som inspirerande trädgårdsprofil i radio, teve och mässor mm. I oktober -23 gästade hon mig i min nyöppnade butik och trädgård, där hon föreläste inför olika grupper om konsten att skapa trädgårdens rum.