Etage Trädgård

Gestaltar & Inspirerar

Etage Trädgård erbjuder trädgårdsdesign och skötsel till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. 

Etage Trädgård konsulterar och ger rådgivning samt utför uppdrag i hela Sverige, men främst i Skåne och Halland. Förutom att företaget har stor erfarenhet av designarbete, skötselprogram och anläggningskalkylering görs inköp av trädgårdsväxter där vi kan erbjuda bra priser ut till kund – med kvalitet och växtgaranti.

Inköp av växter från plantskola

Behöver du trädgårdsväxter?

För närvarande har vi inte online-köp av växter i webbshoppen utan dessa går att beställa och köpa genom att kontakta info@etagetradgard.se

Vid förfrågan så hjälper vi dig.

Lite mer om Etage Trädgård:

Jag som äger och driver Etage Trädgård heter Elisabeth Dahlgren och är utbildad Landskapsingenjör.

Min utbildning gick jag sent i livet, efter mångårigt trädgårdsintresse och när jag verkligen visste att jag även ville jobba med trädgård. Jag läste en tre-årig högskoleutbildning till landskapsingenjör på SLU i Alnarp 2004-2007. 

Innan och efter min utbildning har jag arbetat med skötsel på Fredriksdals Trädgårdar i Helsingborg, ISS Landscaping (heter numera Green Landscaping) Jag har jobbat som chef inom gata och park i Åstorp mellan 2010-2014. Jag har tagit fram skötselprogram och GIS-underlag till Klippans Kommun. Senaste 9 åren har haft arbetsområden inom anbud och offentliga upphandlingar, kalkyler och design på skötsel och anläggningsföretag såsom Serneke och Väla Mark & Trädgård. Mina anställningar har varit som KIP-ansvarig, projektutvecklare samt platschef för anläggning, och senaste anställningen var som konsult på Systra där jag var projektledare i olika uppdrag inom markarbeten. 

Jag har ett brinnande intresse och fallenhet för färg, form och design. Privat renoverar jag och min sambo vårt hus och trädgård hemma i Örkelljunga, Skåne. Målet med våran gamla, tidigare lite nedgångna trädgård är att återskapa en vacker park och hålla den öppen för besökare på trädgårdsrundor. Det är otroligt roligt arbete. Och vet ni, jag är en entusiastisk kvinna som gärna delar med mig av mina idéer och hjälper er!  Kika även gärna in på min instgram-sida  där ni kan följa mig mestadels i min egna trädgård, eller tipsar om olika växter! @etage_tradgard

Etage Trädgård har även en trädgårdsbutik och webbshop

Här får du möjlighet att köpa allt från trädgårdsredskap och stilfulla dekorationer att använda i trädgård, orangeri, uteplats, balkong, stuga eller i din vanliga inomhusmiljö. 

”Stilen på inredningsprodukterna är modern och åt det rustika och lantliga hållet. Jag vill ha funktiondesign och kvalitet på det jag säljer. Eftersom jag är en trädgårdsmänniska och utbildad Landskapsingenjör blir mycket av produkterna kopplade till trädgård och tillbehör för utemiljöer. Inredningsprodukter såsom krukor, vaser, lyktor, ljusstakar mm används i dessa tider ute och inne året om. Oftast vill man ha lite rustikare eller grövre material utomhus. Därför finner du mycket järn/stål och rost, tåligare material med lantligare känsla. Kombinera såsom du vill, det finns oftast inga rätt eller fel vad som passar ute eller inne, utan det är din stil och känsla som avgör vad du väljer”

/Elisabeth

 

Besök oss under butikens öppettider

Butiken öppnar igen under våren-24. Datum meddelas senare.

Öppettider:
Tisdagar & Torsdagar kl. 11-18
Lördagar: 11-14

Address:

Hallandsvägen 32, 286 31 Örkelljunga

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM @etage_tradgard