Tid, ork eller kunskap?

Ibland finns inte möjlighet för att själv sköta sin trädgård. Då ska det kännas tryggt att lämna bort skötseln till någon med kompetens och skötselvana. Jag hjälper dig oavsett om det är enstaka skötselinsats eller för ett årligt löpande skötselkontrakt som ska tecknas oss emellan.

Vårstädning, kantskärning nedklippning, ogräsrensning, grävarbeten eller föryngringsarbeten. Jag utför de flesta skötselarbeten.  Fråga bara, och vi kan även ses på plats för diskussion kring åtgärder. 

Allt ogräs och ris osv tar jag med till återvinningsstationen efter arbetets utförande om du önskar detta.

På hösten är det skönt att få trädgården helt färdig. Det som skall klippas ned och tas bort innan tjäle och frost är bra att få utfört. Givetvis ska du inte städa för mycket innan vintern. En del växter är både skyddande och vackra under vintern, och är bättre att lämna till vårens första skötsel. Men ogräset är skönt att bli av med och många av löven på gräsmattan.

Lite mer information

Många av mina kunder vill ha bokade tider för hela säsongen. Det är också det bästa du kan göra för att försäkra dig om att få skötseln utförd och på regelbundna tider för en välkskött trädgård. Vi kan skriva skötselavtal, så är du säker på att det finns tid för dig.

Som privatperson kan du använda RUT-avdrag för skötselarbeten. Det innebär att halva arbetskostnaden dras av från din faktura och jag ansöker hos skatteverket för andra halvan. Du behöver inte göra något. 

Varför välja Etage Trädgård?

Utbildad Landskaps-ingenjör

Rätt kompetens blir väl utfört arbete

Kvinnligt företagande

Stötta gärna oss småföretagare, på små orter.

Kundkänsla

Varje kund är viktig och skall få bra service. Jag är serviceminded och värnar om dig som kund

Löpande räkning

Du betalar bara för tiden arbetet tar, samt körersättning om du bor utanför Örkelljunga

Välkommen att kontakta mig!

Om du kontaktar mig via mail, så svarar jag så oftast inom ett dygn. Har du inte fått svar, så kika i skräpposten fastän det är ovanligt att det kommer dit.

Om du ringer så svarar jag oftast direkt eller ringer upp så snart jag kan.

Hälsningar Elisabeth, Etage Trädgård

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM @etage_tradgard