När du handlar i Etage Trädgårds webbshop gäller följande köpvillkor:

BETALNING

Priset anges i SEK inklusive moms. Det pris som är angivet i webbshoppen den dag beställningen gjordes är gällande pris. Vi reserverar oss för felskrivningar och om detta skulle inträffa har vi kontakt och du har rätt att makulera din beställning.

Betalning av produkter från Etage Trädgård sker genom checkout via Klarna:

Kortbetalning

Du kan betala med VISA och Mastercard. Vi har inte tillgång till dina kortuppgifter och säker betalning tillämpas via Klarna när du kommer till kassan. Inga kortavgifter tillkommer. Pengarna reserveras från ditt konto direkt, men dras när varan skickas.

Swish

Det går också att betala med Swish. Välj swish-betalning när du kommer till kassan. Bekräfta med ditt BankID. Pengarna dras automatiskt direkt från ditt bankkonto.

Faktura

Med hjälp av Klarnas fakturasystem kan du få först och betala efter 30 dagar. Kontrollera dina köp enkelt med Klarna-appen. Du kan även använda dig av Klarnas månadsfaktura. Betala alla dina köp ihop med 0 kr avgift för faktureringen. Det går aven att göra delbetalningar och dela upp sitt köp. För info om övriga kostnader och ränta- kontakta Klarna.se

Direktbetalning från bankkonto

Detta är enkelt och säkert. Via Klarnas betalsystem har du anslutit ditt bankkonto och vanliga bankuppgifter. Det sker en omedelbar transaktion och du får en transaktionbekräftelse direkt. Läs mer på Klarna.se

DIN BESTÄLLNING

När du lagt en order hos Etage Trädgård får du en bekräftelse via e-post. Det är viktigt att rätt e- postadress och mobilnummer anges vid beställning. Om du har några frågor om din beställning, kontakta oss här.

FRAKTVILLKOR

Din order packas dagen efter du lagt din order. Normalt levereras dina produkter mellan 1-5 dagar. Om annat gäller finns den informationen i produktinformationen. Vi levererar med DHL inom Sverige med en tjänst som heter DHL ServicePoint. Detta innebär att du hämtar ditt paket på närmaste utlämningsställe. Vissa varor levereras också via brev från Postnord och kommer direkt i din postlåda.

Har du beställt varor med olika leveranstider så skickas din beställning när alla varor finns hemma.

Fraktkostnad är från 35 kr till 95 kr. Vilken kostnad det blir beror på om varan kan skickas via brev eller paket med DHL. Den billigare frakten avses brevutskick.

Det går även att avhämta produkterna direkt hos Etage Trädgård. Välj hämtas direkt när du klickar i fraktsätt i kassan. Adress för avhämtning är Etage Trädgård, Skogavägen 25, 286 31 Örkelljunga. Vänligen boka via mail innan du vill komma. elisabeth@etagetradgard.se

ÖPPET KÖP/ RETUR

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar. Efter 30 dagar sedan ditt köp hos Etage Trädgård kan vi tyvärr inte erbjuda ånger eller bytesrätt.

För att vara berättigad till retur, måste varan vara oanvänd och i samma skick som när du erhöll den. Den skall också returneras i originalförpackningen.

Varor som inte omfattas av retur är:

  • Presentkort
  • Varor där kvitto saknas

För att kunna returnera produkter behöver vi ett kvitto eller bevis på köpet.

Vänligen returnera inte till tillverkaren. All retur skall ske till Etage Trädgård

Om varan eller produkten inte är i fullgott eller oanvänt skick, om varan eller produkten är skadad eller avsaknad av delar som ej orsakats av Trädgårdshyllan medges ej återbetalning av returnerad vara.

Vara/produkt som returnerats efter mer än 30 dagar från leverans medges ej återbetalning.

Återbetalning

Så fort din returnerade vara har kommit Etage Trädgård tillhanda samt kontrollerad, skickar vi ett email till er att vi mottagit returen. Vi meddelar även om eventuell godkännande av återbetalning.

Återbetalning kommer att ske till ditt bankkonto inom några dagar.

Byten och returer

Vi byter bara ut varor om de är defekta eller skadade vid transporten. Om du vill byta till samma vara, vänligen skicka ett mail till elisabeth@etagetradgard.se För att returnera din produkt eller byta den skadade varan, skicka den till:

Etage Trädgård
Skogavägen 25
28631 Örkelljunga

Returfrakten står du själv för förutom när det är en transportskada eller defekt produkt.

Vid returer av mer kostsamma varor bör du överväga ett spårbart fraktsätt eller teckna en fraktförsäkring då vi inte kan stå för några garantier av dina returnerade varor.

Kontakta oss via e-post för frågor rörande returer och återbetalningar.

SERVICE

Våra produkter och samarbetspartners är omsorgsfullt utvalda och förstklassiga.

Vill du komma i kontakt med oss går det bra att maila till: elisabeth@etagetradgard.se

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM @etage_tradgard