Workshop i Trädgårdsdesign

2900,00 kr inkl.moms

Under en fullspäckad dag får Du din egen trädgårdsritning! En workshop då Du själv, under ledning av två landskapsingenjörer skapar Din egen trädgårdsritning på hela eller en del av din trädgård.

I denna workshop gör du alltså stegen själv, och når ett resultat vid dagens slut. Du får en plan och illustration på din egen drömträdgård med dig! Dessutom lovar vi dig en rolig och trevlig dag! Dessutom lärorik föreläsning om designprocessen.

Mer info under fliken Produktbeskrivning

 

 

Beskrivning

Tag chansen att få Din drömträdgård bli ritad – av dig själv!  Under en heldag  får du coaching av två landskapsingenjörer och tillika trädgårdsdesigners. Vi föreläser för dig, inspirerar och lär dig ritteknik. (Detta kurstillfälle är mer tid för att rita samt ritteknik-tips)

Du inspireras av vår föreläsning, får konkreta råd, tar del av bildmaterial, litteratur och annan inspiration. Vi ritar tillsammans, var och en sin egen trädgårdsskiss i A3-format. Du får med dig ett utmärkt underlag för att kunna skapa din egen drömträdgård.

Frukost, Lunch och fika ingår. Du får även tillgång till skalstock, färgpennor och papper. Vi stöttar och lotsar varje deltagare under dagen, så du hittar rätt i din design.  Vill du så skannar vi in din skiss till en pdf, som kan mailas till dig. Du kan även få den laminerad.

Workshoppen  går inte att boka för närvarande. Fler tillfällen kommer mot sensommaren 2024.

Skriv gärna upp dig på väntelistan: HÄR

Obs! Antalet platser är max 7 deltagare. Först till kvarn.

Om färre än 4 st är anmälda, ställs workshoppen in den dagen.

 

Har du frågor om kursen:

kontakta elisabeth@etagetradgard.se eller annika@alvatradgard.se eller ring:

0708-225546

 

Detta köp har ingen fraktkostnad.

Ytterligare information

Info:

Vid köp får du mer information på mail.
Har du frågor innan köp:

Kontakta:
Elisabeth@etagetradgard.se
0708-225546

eller
Annika@alvatradgard.se
0735-140576

Datum

11/5-2024, 27/4-2024