Blogg- Etage Trädgård

0708225546


Om oss -Etage Trädgårdsdesign

 Om Etage   Trädgårdsdesign 

Jag heter Elisabeth Dahlgren, utbildad landskapsingenjör på SLU i Alnarp 2004-2007.  Jag har arbetat med skötsel på Fredriksdals Trädgårdar i Helsingborg. Jag har jobbat som chef inom gata och park i Åstorp. Jag har tagit fram skötselprogram till Klippans Kommun. Haft arbetsområden inom anbud och offentliga upphandlingar, kalkyler och design på skötsel och anläggningsföretag såsom Serneke och Väla Mark & Trädgård och nu senast som konsult på Systra där jag var projektledare i olika uppdrag inom markarbeten. 

Jag har ett brinnande intresse för färg, form och design. Privat renoverar jag och min sambo vårt hus och trädgård hemma i Örkelljunga, Skåne. Målet med våran gamla tidigare lite nedgångna trädgård är att återskapa en vacker park och hålla den öppen för besökare på trädgårdsrundor. Det är otroligt roligt arbete. Jag är en entusiastisk kvinna som gärna delar med mig av mina idéer och hjälper er! 

Jag utför uppdrag i stort sett i hela Skåne samt i intilliggande län.

Välkommen att höra av er!