Blogg- Etage Trädgård

0708225546


Om oss -Etage Trädgårdsdesign

Om Etage Trädgårdsdesign

Jag heter Elisabeth Dahlgren, utbildad landskapsingenjör på SLU i Alnarp 2004-2007. Jag har arbetat med skötsel på Fredriksdals Trädgårdar i Helsingborg. Jag har jobbat som chef inom gata och park i Åstorp. Jag har tagit fram skötselprogram till Klippans Kommun. Jag har haft arbetsområden inom anbud och offentliga upphandlingar, kalkyler och design på skötsel och anläggningsföretag såsom Serneke och Väla Mark & Trädgård. Mina anställningar har varit som KIP-ansvarig, projektutvecklare samt platschef för anläggning, och nu senast som konsult på Systra där jag var projektledare i olika uppdrag inom markarbeten.

Jag har ett brinnande intresse för färg, form och design. Privat renoverar jag och min sambo vårt hus och trädgård hemma i Örkelljunga, Skåne. Målet med våran gamla tidigare lite nedgångna trädgård är att återskapa en vacker park och hålla den öppen för besökare på trädgårdsrundor. Det är otroligt roligt arbete. Och vet ni, jag är en entusiastisk kvinna som gärna delar med mig av mina idéer och hjälper er! Kika gärna in på min instgram-sida där ni kan följa mig mestadels i min egna trädgård!

@design.etagetradgard

Jag utför uppdrag i stort sett i hela Skåne samt i intilliggande län.

Välkommen att höra av er!