Blogg- Etage Trädgård

0708225546


Projekt

Här nedan är ett urval av projekt designade av Etage Trädgårdsdesign. Sidan är under uppdatering och fler bilder kommer läggas till.

Etageträdgård i Skälderviken

En privatträdgård i Ängelholm där de skulle bygga till sitt vackra hus. Här behövdes ta upp nivåskillnader och ordna en trygg och trevlig uteplats högst upp, samt entré, trappor och stödmurar, utan att glömma växtlighet och grönska.

Förskola i Helsingborg

På denna förskola ville man ha en ordentlig hinderbana. Etage trädgårdsdesign ritade även in gröna ridåer av bambu och andra växter. En cykelslinga, gungställning och uteplats för både barn och personal att njuta. Samt fin entéplantering.

Förskola i Helsingborg

En lekfull kulle av konstgräs med tunnel för lek både under vinter och sommar blev väldigt populär bland barnen.

Entréplantering till förskola

Ett lyft behövdes till en förskola i Landskrona. Ny murplantering  och komplettering av betongplattor. Det  ritades även in ny lekutrustning till barnen på gården.

Innergård i Malmö

Mitt i Malmö behövde denna helt kringbyggda gård till en bostadsförening ett lyft. Nya kantstenar och ny jord och växter. Ett redskapsförråd revs och ett nytt byggdes upp. Smartare och snyggare cykelparkering.  Avskärmning till soptunnor samt en grönare uteplats för umgänge.